برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی ( انجمن انرژی ایران ) با رویکرد انرژی، ایمنی و محیط زیست

By اکتبر 29, 2017صفحه اصلی

چهارمین کنفرانس بین المللی انجمن انرژی ایران بارویکرد انرژی، ایمنی و محیط زیست را در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 10 و 11 بهمن ماه 96در تهران،مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد.

اهداف و محورهای کنفرانس:

• انرژی تجدیدپذیر
  • انرژی، ایمنی و محیط زیست (HSC)
  • اقتصاد انرژی
  • انرژی های پاک و فناوری های نوین
  • انرژی های فسیلی
  • برنامه ریزی و سیاست گذاری در حوزه انرژی
  • بهینه سازی و صرفه جویی انرژی.

فراخوان مقاله:

از کلیه اساتید، صاحبنظران و دانشجویان گرانقدر جهت ارائه ی مقالات و دستاوردهای پژوهشی خود با محوریت موضوعات مطرح شده در اهداف و محورهای همایش دعوت بعمل می آید.

علاقه مندان به شرکت در فراخوان می توانند با مراجعه به وبگاه کنفرانس به نشانی www.ieanc.org و ثبت نام جهت ارسال مقالات خود اقدام نمایند، لازم به ذکر است مقالات ارسالی می بایست بصورت فایل word و pdf همراه با درج نام نویسنده و حداکثر در 4 صفحه به زبان فارسی و لاتین ارسال گردد.

آخرین مهلت برای ارسال مقالات تاریخ 25 آذرماه 1396 میباشد.

اعلام نتایج داوری مقالات:

15 دی ماه 1396 آثار برگزیده ضمن داوری و چاپ در کتاب همراه جوایز نفیس جهت درج بر روی وبگاه های معتبر ارسال می گردد.

آخرین مهلت ثبت نام 29 دی ماه 1396 می باشد.